Walkera QR X350 Premium - my dances with a drum

Discussion in 'Walkera QRX350/QRX 350 Pro/QRX 350 Premium' started by wasistdas, Jun 20, 2018.

  1. wasistdas
    Offline

    wasistdas New Member

    Joined:
    Aug 4, 2017
    Messages:
    24
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    3
    Location:
    Kiev, Ukraine
    Ratings:
    +1 / 0
    Ok, I got a battery from China, so I put it in the Premium and switch it on. The Premium lights only one control LED and only one beep sounds, nbot second and third beeps, and no other reactions. LEDs on 2401 RX/BT inside the drone are blinking. Nothing other happens. My E12 got a picture from the course camera though but it is a different RX/TX circuits. Any ideas and recommendation?

     
  2. bjr981s
    Offline

    bjr981s Moderator Staff Member

    Top Poster Of Month

    Joined:
    Sep 19, 2015
    Messages:
    5,069
    Likes Received:
    314
    Trophy Points:
    83
    Location:
    Sydney, Australia
    Ratings:
    +408 / 13
    Is it bound to the TX?
     
  3. wasistdas
    Offline

    wasistdas New Member

    Joined:
    Aug 4, 2017
    Messages:
    24
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    3
    Location:
    Kiev, Ukraine
    Ratings:
    +1 / 0
    Nah. Video is ok, but Managarial RX/TX not. I suppose the system hangs during starting up
     
  4. bjr981s
    Offline

    bjr981s Moderator Staff Member

    Top Poster Of Month

    Joined:
    Sep 19, 2015
    Messages:
    5,069
    Likes Received:
    314
    Trophy Points:
    83
    Location:
    Sydney, Australia
    Ratings:
    +408 / 13
    Did you ever set Fixed ID in the TX. You may want to try Clearing all Fixed ID settings on both RX and TX.
     
  5. wasistdas
    Offline

    wasistdas New Member

    Joined:
    Aug 4, 2017
    Messages:
    24
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    3
    Location:
    Kiev, Ukraine
    Ratings:
    +1 / 0
    Did it no results. Cleared ID, there is a special button. Does not help. Moreover, no other indicators on the drone light up
     
  6. bjr981s
    Offline

    bjr981s Moderator Staff Member

    Top Poster Of Month

    Joined:
    Sep 19, 2015
    Messages:
    5,069
    Likes Received:
    314
    Trophy Points:
    83
    Location:
    Sydney, Australia
    Ratings:
    +408 / 13
    Did you clear ID on the transmitter?
     
  7. wasistdas
    Offline

    wasistdas New Member

    Joined:
    Aug 4, 2017
    Messages:
    24
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    3
    Location:
    Kiev, Ukraine
    Ratings:
    +1 / 0
    Yes, sure but it generally does not initialize correctly

     
  8. bjr981s
    Offline

    bjr981s Moderator Staff Member

    Top Poster Of Month

    Joined:
    Sep 19, 2015
    Messages:
    5,069
    Likes Received:
    314
    Trophy Points:
    83
    Location:
    Sydney, Australia
    Ratings:
    +408 / 13
    You have to have the radio turned on and you need to start the power up cycle on the 350 within 3 seconds of starting the radio otherwise you miss the bind window.
     
  9. wasistdas
    Offline

    wasistdas New Member

    Joined:
    Aug 4, 2017
    Messages:
    24
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    3
    Location:
    Kiev, Ukraine
    Ratings:
    +1 / 0
    Yep I tested all those recommendation. It doesn't help
     
  10. bjr981s
    Offline

    bjr981s Moderator Staff Member

    Top Poster Of Month

    Joined:
    Sep 19, 2015
    Messages:
    5,069
    Likes Received:
    314
    Trophy Points:
    83
    Location:
    Sydney, Australia
    Ratings:
    +408 / 13
    Turn on the 350 then immediately turn on the F12E TX let it sit for 10 minutes and advise of the outcome.

    Cheers
     

Share This Page