Runner 250 pro won’t lock on gps

Discussion in 'Walkera Help!' started by devriesc2012, Apr 6, 2018.

Tags:
  1. devriesc2012
    Offline

    devriesc2012 New Member

    Joined:
    Apr 6, 2018
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0 / 0
    After binding there is no right led flashing at all. It flies ok on manual mode, but when I switch to gps mode nothing happens at all, which does not surprise me because the right led light doesn’t flash. Does anyone have a clue what could be wrong?

     
  2. bjr981s
    Offline

    bjr981s Moderator Staff Member

    Top Poster Of Month

    Joined:
    Sep 19, 2015
    Messages:
    5,069
    Likes Received:
    314
    Trophy Points:
    83
    Location:
    Sydney, Australia
    Ratings:
    +408 / 13
    Check that the switch is programmed correctly in there radio. Use the Monitor menu in the function main menu and see if the Switch changes channel 6 as its used.
     
  3. devriesc2012
    Offline

    devriesc2012 New Member

    Joined:
    Apr 6, 2018
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0 / 0
    I do not know how to do that. I got this used and have no instructions. Is the monitor menu in the fpv display or is it in the Devo 7?
     
  4. bjr981s
    Offline

    bjr981s Moderator Staff Member

    Top Poster Of Month

    Joined:
    Sep 19, 2015
    Messages:
    5,069
    Likes Received:
    314
    Trophy Points:
    83
    Location:
    Sydney, Australia
    Ratings:
    +408 / 13
  5. devriesc2012
    Offline

    devriesc2012 New Member

    Joined:
    Apr 6, 2018
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0 / 0
    Thanks a lot. I have read the 250 manual about 50 times but I haven’t read the detention.
     
  6. bjr981s
    Offline

    bjr981s Moderator Staff Member

    Top Poster Of Month

    Joined:
    Sep 19, 2015
    Messages:
    5,069
    Likes Received:
    314
    Trophy Points:
    83
    Location:
    Sydney, Australia
    Ratings:
    +408 / 13
    OK check the TX using the Function menu -> Monitor. Check in monitor that the switches are actually operating as you switch between the 3 positions on each. You should get travel changes on Channel 5 and 6. Its in the TX Devention Manual.
     

Share This Page