Right parameters for CleanFlight ?

Discussion in 'Walkera Rodeo 110' started by hdlbq, Mar 17, 2019.

Tags:
  1. hdlbq
    Offline

    hdlbq New Member

    Joined:
    Mar 5, 2019
    Messages:
    4
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    3
    Ratings:
    +1 / 0
    Hello,
    I think I successfully bound my Devo 7 with the 110: it does no beep anymore on start.
    But I need some advices on how to configure CleanFlight: I see the CleanFlight model moving when I move it, but I can't see anything changing in the "receiver" tab when I move any transmitter stick.
    Typically, what are the right values for:
    - the UARTs in the "Port" tab,
    - the Channel parameters in the "Receiver" tab,
    - the Receiver mode and Serial Receiver Provider in the "Receiver" tab ?
    Thanks for your help
    Best regards
    Henri

     
  2. bjr981s
    Offline

    bjr981s Moderator Staff Member

    Top Poster Of Month

    Joined:
    Sep 19, 2015
    Messages:
    5,551
    Likes Received:
    388
    Trophy Points:
    83
    Location:
    Sydney, Australia
    Ratings:
    +492 / 15
    Hi Henry,

    Do not try and use Cleanflight. Is there a problem with your 110?

    Cleanflight can only be used for Installing Walkera supplied FW and loading the Parameter file included with teh FW update. Any other action will be unpredictable.

    Also the current version of Cleanflight will corrupt the FW and Settings.

    You must use the version we have in our resources section should you wish to update the FW. Also in our resources section.

    SW:CleanFlight version 1.2.0 F210, F150, F110 Compatible English

    http://www.walkeraforums.com/resources/fw-f110-original-manufacture-fw-and-settings.22/

    manual-f110-quick-start-guide.45

    Cheers Brian
     
  3. hdlbq
    Offline

    hdlbq New Member

    Joined:
    Mar 5, 2019
    Messages:
    4
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    3
    Ratings:
    +1 / 0
    Hi,
    thanks for your answer. Actually, the "CleanFlight" I use is the one downloaded from the Walkera site.
    I downloaded also the quick start guide you mentionned. But my current problem is far beyond what is described there:
    I failed in many "basic" operations, like binding (I suppose that it failed, since the drone doesn't light any led after "binding"), or motor arming (probably normal if binding failed). Resetting binding is also a problem: sometimes it worked, sometimes it failed, with the same process: plugging the battery while continously pushing the "reset" button on the right side.
    Best regards
    Henri
     

Share This Page