Questions about runner 250

Discussion in 'Walkera Help!' started by Megalosdog, Dec 20, 2016.

  1. Megalosdog
    Offline

    Megalosdog New Member

    Joined:
    Dec 20, 2016
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0 / 0
    I don't have a lipo checker but my multimeter says 11.2. If I remember right, it dropped connection with a full battery. What could be the problem with the battery? Also, did you ever find the files? Or should I put multiwii on it? Thanks.
     
  2. Megalosdog
    Offline

    Megalosdog New Member

    Joined:
    Dec 20, 2016
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0 / 0
    What's the file called? I bet I can find it somewhere
     
  3. bjr981s
    Offline

    bjr981s Moderator Staff Member

    Top Poster Of Month

    Joined:
    Sep 19, 2015
    Messages:
    2,878
    Likes Received:
    176
    Trophy Points:
    63
    Location:
    Sydney, Australia
    Ratings:
    +221 / 9
    There are 2 patches in this zip.

    You will need flyconfig.
     

    Attached Files:

    • Like Like x 1
  4. Megalosdog
    Offline

    Megalosdog New Member

    Joined:
    Dec 20, 2016
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0 / 0
    Are there instructions?
     
  5. bonzo75
    Offline

    bonzo75 New Member

    Joined:
    Dec 7, 2016
    Messages:
    6
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    3
    Ratings:
    +1 / 0
    In the zip
    jb
     
    • Like Like x 1
  6. Megalosdog
    Offline

    Megalosdog New Member

    Joined:
    Dec 20, 2016
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0 / 0
    Surprise! Got another problem, one of my motors stops working intermittently. **** this, I'm returning this goddamn thing
     
  7. bjr981s
    Offline

    bjr981s Moderator Staff Member

    Top Poster Of Month

    Joined:
    Sep 19, 2015
    Messages:
    2,878
    Likes Received:
    176
    Trophy Points:
    63
    Location:
    Sydney, Australia
    Ratings:
    +221 / 9
    this is because you have crashed it a couple of times and the ribbon cable from the flight controller to the mainboard is loose or damaged.
     
  8. Megalosdog
    Offline

    Megalosdog New Member

    Joined:
    Dec 20, 2016
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0 / 0
    Biggest piece of garbage ever. On the other hand, I just got a QRX350 pro....What a world of difference, I cant believe they're made by the same company. It flies beautifully.
     
  9. Megalosdog
    Offline

    Megalosdog New Member

    Joined:
    Dec 20, 2016
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0 / 0
    Ok so I fixed the runner. Both motors on the left side were glitching out, and the quad would flip and fall from the sky. All I did was take out the esc, look it over and reinstalled it. It now flies just fine, I guess they just needed to be reseated. I sure hope this post helps someone else.
     

Share This Page