No red flashing light on a scout 4

Discussion in 'Walkera Scout X4' started by sveine, Aug 11, 2016.

  1. sveine
    Offline

    sveine New Member

    Joined:
    Jul 13, 2016
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0 / 0
    Hi.

    I have not red flashing light on my machine.
    When I turn on the battery can I heare one click on 2 motors
    and I cam se the camera but I can not move the camara

    What is wrong?

    Thanks in advance

     
  2. bjr981s
    Offline

    bjr981s Moderator Staff Member

    Top Poster Of Month

    Joined:
    Sep 19, 2015
    Messages:
    5,157
    Likes Received:
    316
    Trophy Points:
    83
    Location:
    Sydney, Australia
    Ratings:
    +411 / 13
    Can you video your turn on procedure?
     
  3. sveine
    Offline

    sveine New Member

    Joined:
    Jul 13, 2016
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0 / 0
    I am not sure if I understand you correct. But I can see the camera in the devo F12 but I can not move the angle on the camera with the sticks
     
  4. bjr981s
    Offline

    bjr981s Moderator Staff Member

    Top Poster Of Month

    Joined:
    Sep 19, 2015
    Messages:
    5,157
    Likes Received:
    316
    Trophy Points:
    83
    Location:
    Sydney, Australia
    Ratings:
    +411 / 13
    All the camera needs to display on the F12E is power.

    So all that means is your battery can power up and the camera works.

    You need to have a radio bind and have the correct channels programmed in the F12E to move the gimbal.
     

Share This Page