need old firmware BT-2401

Discussion in 'Walkera QRX350/QRX 350 Pro/QRX 350 Premium' started by blog2018RUS, Aug 11, 2019.

  1. blog2018RUS
    Offline

    blog2018RUS New Member

    Joined:
    Aug 11, 2019
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Yekaterinburg RUSSIA
    Ratings:
    +0 / 0
    Hello to all. How many could not use the ground station. I decided to take a new firmware. 1009 and 1015 do not work. Can I install factory firmware? Does anyone have it? After the update, my Devo12 will not unlock the engines on the copter.

     
  2. bjr981s
    Offline

    bjr981s Moderator Staff Member

    Joined:
    Sep 19, 2015
    Messages:
    5,707
    Likes Received:
    423
    Trophy Points:
    83
    Location:
    Sydney, Australia
    Ratings:
    +536 / 15
    Where did you get the FW and where did you install it?
     
  3. blog2018RUS
    Offline

    blog2018RUS New Member

    Joined:
    Aug 11, 2019
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Yekaterinburg RUSSIA
    Ratings:
    +0 / 0
    Помоги мне, пожалуйста. Я в отчаянии. Вот моя история:
     
  4. blog2018RUS
    Offline

    blog2018RUS New Member

    Joined:
    Aug 11, 2019
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Yekaterinburg RUSSIA
    Ratings:
    +0 / 0
    Как и все, наземная станция не работала. Я решил обновить прошивку наземной станции. У меня нет UP02 и я сделал это через телефон + наземная станция на BT. После этого верхний и нижний светодиоды перестали мигать на наземной станции. И теперь я не могу разблокировать двигатели.
     
  5. blog2018RUS
    Offline

    blog2018RUS New Member

    Joined:
    Aug 11, 2019
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Yekaterinburg RUSSIA
    Ratings:
    +0 / 0
  6. bjr981s
    Offline

    bjr981s Moderator Staff Member

    Joined:
    Sep 19, 2015
    Messages:
    5,707
    Likes Received:
    423
    Trophy Points:
    83
    Location:
    Sydney, Australia
    Ratings:
    +536 / 15
  7. blog2018RUS
    Offline

    blog2018RUS New Member

    Joined:
    Aug 11, 2019
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Yekaterinburg RUSSIA
    Ratings:
    +0 / 0

    Attached Files:

    • 1.PNG
      1.PNG
      File size:
      41.9 KB
      Views:
      3
  8. blog2018RUS
    Offline

    blog2018RUS New Member

    Joined:
    Aug 11, 2019
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Yekaterinburg RUSSIA
    Ratings:
    +0 / 0
     
  9. blog2018RUS
    Offline

    blog2018RUS New Member

    Joined:
    Aug 11, 2019
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Yekaterinburg RUSSIA
    Ratings:
    +0 / 0
    Help me please. I'm desperate. Here is my story: Like everyone else, the ground station did not work. I decided to update the firmware of the ground station. I do not have UP02 and I did it through the phone + ground station on BT. After that, the upper and lower LEDs stopped flashing at the ground station. And now I can’t unlock the engines.
     
  10. blog2018RUS
    Offline

    blog2018RUS New Member

    Joined:
    Aug 11, 2019
    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Yekaterinburg RUSSIA
    Ratings:
    +0 / 0
    I was upgrade it using a video on YouTube. I repeated it many times, always checked the video - 100% I did everything right.
     

Share This Page