need old firmware BT-2401

Discussion in 'Walkera QRX350/QRX 350 Pro/QRX 350 Premium' started by blog2018RUS, Aug 11, 2019.

  1. blog2018RUS
    Online

    blog2018RUS New Member

    Joined:
    Aug 11, 2019
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Yekaterinburg RUSSIA
    Ratings:
    +0 / 0
    Hello to all. How many could not use the ground station. I decided to take a new firmware. 1009 and 1015 do not work. Can I install factory firmware? Does anyone have it? After the update, my Devo12 will not unlock the engines on the copter.

     
  2. bjr981s
    Offline

    bjr981s Moderator Staff Member

    Top Poster Of Month

    Joined:
    Sep 19, 2015
    Messages:
    5,663
    Likes Received:
    416
    Trophy Points:
    83
    Location:
    Sydney, Australia
    Ratings:
    +529 / 15
    Where did you get the FW and where did you install it?
     
  3. blog2018RUS
    Online

    blog2018RUS New Member

    Joined:
    Aug 11, 2019
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Yekaterinburg RUSSIA
    Ratings:
    +0 / 0
    Помоги мне, пожалуйста. Я в отчаянии. Вот моя история:
     
  4. blog2018RUS
    Online

    blog2018RUS New Member

    Joined:
    Aug 11, 2019
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Yekaterinburg RUSSIA
    Ratings:
    +0 / 0
    Как и все, наземная станция не работала. Я решил обновить прошивку наземной станции. У меня нет UP02 и я сделал это через телефон + наземная станция на BT. После этого верхний и нижний светодиоды перестали мигать на наземной станции. И теперь я не могу разблокировать двигатели.
     
  5. blog2018RUS
    Online

    blog2018RUS New Member

    Joined:
    Aug 11, 2019
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Yekaterinburg RUSSIA
    Ratings:
    +0 / 0
  6. bjr981s
    Offline

    bjr981s Moderator Staff Member

    Top Poster Of Month

    Joined:
    Sep 19, 2015
    Messages:
    5,663
    Likes Received:
    416
    Trophy Points:
    83
    Location:
    Sydney, Australia
    Ratings:
    +529 / 15
  7. blog2018RUS
    Online

    blog2018RUS New Member

    Joined:
    Aug 11, 2019
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Yekaterinburg RUSSIA
    Ratings:
    +0 / 0

    Attached Files:

    • 1.PNG
      1.PNG
      File size:
      41.9 KB
      Views:
      2
  8. blog2018RUS
    Online

    blog2018RUS New Member

    Joined:
    Aug 11, 2019
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Yekaterinburg RUSSIA
    Ratings:
    +0 / 0
     
  9. blog2018RUS
    Online

    blog2018RUS New Member

    Joined:
    Aug 11, 2019
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Yekaterinburg RUSSIA
    Ratings:
    +0 / 0
    Help me please. I'm desperate. Here is my story: Like everyone else, the ground station did not work. I decided to update the firmware of the ground station. I do not have UP02 and I did it through the phone + ground station on BT. After that, the upper and lower LEDs stopped flashing at the ground station. And now I can’t unlock the engines.
     
  10. blog2018RUS
    Online

    blog2018RUS New Member

    Joined:
    Aug 11, 2019
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Yekaterinburg RUSSIA
    Ratings:
    +0 / 0
    I was upgrade it using a video on YouTube. I repeated it many times, always checked the video - 100% I did everything right.
     

Share This Page