Need help please

Discussion in 'Walkera Devention Radios' started by Andrew, Feb 23, 2019.

  1. Andrew
    Offline

    Andrew New Member

    Joined:
    Feb 23, 2019
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0 / 0
    hi all I’ve done something to my Devo f12e when I switch it on it gets stuck saving please waiting I’ve updated the firmware to the latest but still won’t load

     
  2. bjr981s
    Offline

    bjr981s Moderator Staff Member

    Top Poster Of Month

    Joined:
    Sep 19, 2015
    Messages:
    5,512
    Likes Received:
    378
    Trophy Points:
    83
    Location:
    Sydney, Australia
    Ratings:
    +481 / 14
    Did this happen before or after you loaded firmware?
     
  3. Andrew
    Offline

    Andrew New Member

    Joined:
    Feb 23, 2019
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0 / 0
    Hi it was after I updated the firmware.walkera told me to make sure the batteries were good
     
  4. bjr981s
    Offline

    bjr981s Moderator Staff Member

    Top Poster Of Month

    Joined:
    Sep 19, 2015
    Messages:
    5,512
    Likes Received:
    378
    Trophy Points:
    83
    Location:
    Sydney, Australia
    Ratings:
    +481 / 14
  5. Andrew
    Offline

    Andrew New Member

    Joined:
    Feb 23, 2019
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0 / 0
    Hi I’ve re installed the fw but still haven’t sorted it as soon as I turn it on it Goes in a loop saying saving please waiting it’s like it’s lost it’s boot up file doing my head in
     
  6. bjr981s
    Offline

    bjr981s Moderator Staff Member

    Top Poster Of Month

    Joined:
    Sep 19, 2015
    Messages:
    5,512
    Likes Received:
    378
    Trophy Points:
    83
    Location:
    Sydney, Australia
    Ratings:
    +481 / 14
    What FW are you trying to install? Where did you get it from?
     
  7. Andrew
    Offline

    Andrew New Member

    Joined:
    Feb 23, 2019
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0 / 0
    Hi I got it secondhand working I turned it off and when I tried later it wouldn’t boot up so I tried installing all the fw but still stuck saving please waiting
     
  8. Andrew
    Offline

    Andrew New Member

    Joined:
    Feb 23, 2019
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0 / 0
    Hi I’ve got it sorted it was the batteries even though the batteries where new.
    Thank you for your help
     
  9. bjr981s
    Offline

    bjr981s Moderator Staff Member

    Top Poster Of Month

    Joined:
    Sep 19, 2015
    Messages:
    5,512
    Likes Received:
    378
    Trophy Points:
    83
    Location:
    Sydney, Australia
    Ratings:
    +481 / 14
    Great, I use multistar LiPos in all my F12Es they last for months.
     

Share This Page