Need a little help please guys

Discussion in 'Walkera Furious 215' started by Rosspa, May 23, 2017.

  1. Rosspa
    Offline

    Rosspa Member

    Joined:
    Feb 16, 2017
    Messages:
    70
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    8
    Location:
    United kingdom
    Ratings:
    +4 / 0
    Ive been drivng myself mad recently in my quest to customise the F215 osd display, and now I think I may have done some permanent damage.

    So I connected this together as shown in photos, put my goggles on, clicked the button on the contraption and the goggle screen immediately went to static. There was also a slight burning smell.

    Quickly unplugged it all and left if for ten as the quad felt warm. Plugged battery in and it beeps but I can't get the motors to spin.

    And when I try to connect to cleanflight nothing happens. There is a flashing led on the quad tho.

    I've tried holding the boot button but nothing seems to work

     

    Attached Files:

  2. bjr981s
    Offline

    bjr981s Moderator Staff Member

    Top Poster Of Month

    Joined:
    Sep 19, 2015
    Messages:
    5,157
    Likes Received:
    316
    Trophy Points:
    83
    Location:
    Sydney, Australia
    Ratings:
    +411 / 13
    Yes, doing that will at least fry your OSD and the main board.

    You have connected the full battery voltage to the OSD. A 4S battery is 16.8V fully charged.

    The main battery voltage is dropped down on the power board by voltage regulators to supply the OSD the VTX the Camera and the electronics.

    Most likely you have fried them all. You may also have cooked the Throttle electronics side of the ESCs.

    Cheers
     

Share This Page