help with furious 320

Discussion in 'Walkera Furious 320' started by alejll, Jul 2, 2016.

  1. alejll
    Offline

    alejll Member

    Joined:
    Jul 1, 2016
    Messages:
    43
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0 / 0
    Hi, sorry for the ignorance, the translation does google translator. recently acquired walkera furious 320. When you first start noticed that the rear right engine operates with a delay. he began working at 14% of the gas and the rest start to whirl at 13.5% how to do so that they began to whirl at the same time? also operates gas retention by 5% AC, is it possible to fill in the correct settings for devo 10?

     
  2. bjr981s
    Offline

    bjr981s Moderator Staff Member

    Top Poster Of Month

    Joined:
    Sep 19, 2015
    Messages:
    5,069
    Likes Received:
    314
    Trophy Points:
    83
    Location:
    Sydney, Australia
    Ratings:
    +408 / 13
    That is not a function of the Devo 10. It is a function of the flight controller.
     
  3. alejll
    Offline

    alejll Member

    Joined:
    Jul 1, 2016
    Messages:
    43
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0 / 0
    Today also noted that the aux 4 does not work, try to flash the controller devo 10, and will update the firmware of the flight controller?
     
  4. bjr981s
    Offline

    bjr981s Moderator Staff Member

    Top Poster Of Month

    Joined:
    Sep 19, 2015
    Messages:
    5,069
    Likes Received:
    314
    Trophy Points:
    83
    Location:
    Sydney, Australia
    Ratings:
    +408 / 13
    Don't try and flash the Devo 10.

    Configure it as the Quick start guide instructs.
     
  5. alejll
    Offline

    alejll Member

    Joined:
    Jul 1, 2016
    Messages:
    43
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0 / 0
    I would be happy to set it up myself, but my instructions Quickstart nothing there! I have instructions for Russia, it's nothing about and gps signal
     
  6. bjr981s
    Offline

    bjr981s Moderator Staff Member

    Top Poster Of Month

    Joined:
    Sep 19, 2015
    Messages:
    5,069
    Likes Received:
    314
    Trophy Points:
    83
    Location:
    Sydney, Australia
    Ratings:
    +408 / 13
  7. alejll
    Offline

    alejll Member

    Joined:
    Jul 1, 2016
    Messages:
    43
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0 / 0
    during a furious flight 320 while reducing stops responding with devo 10, it hung in the air at a height of 10 meters and then turn the motor off and he fell. otorvynnye consequences it leads from one motor and a crack in the engine mount. Now when you connect the battery constantly blinking left LED, that means ???
     
  8. bjr981s
    Offline

    bjr981s Moderator Staff Member

    Top Poster Of Month

    Joined:
    Sep 19, 2015
    Messages:
    5,069
    Likes Received:
    314
    Trophy Points:
    83
    Location:
    Sydney, Australia
    Ratings:
    +408 / 13
    If you reduce the throttle to 0 in flight the motors will stop and it will fall if you are in manual mode. It is OK to do that in GPS mode.

    The flashing light is saying error. I am broken. Please fix me. :oops:
     
  9. alejll
    Offline

    alejll Member

    Joined:
    Jul 1, 2016
    Messages:
    43
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0 / 0
    flashing LED may indicate that there is no motor? or it means that damaged the motherboard ?
     
  10. bjr981s
    Offline

    bjr981s Moderator Staff Member

    Top Poster Of Month

    Joined:
    Sep 19, 2015
    Messages:
    5,069
    Likes Received:
    314
    Trophy Points:
    83
    Location:
    Sydney, Australia
    Ratings:
    +408 / 13
    It s just error. It does not tell you what the error is.

    You can further diagnose by connecting to Multiwii
     

Share This Page