GoPro Gimbal

Discussion in 'Walkera Voyager 3' started by DroneNoob, Dec 7, 2015.

  1. DroneNoob
    Offline

    DroneNoob New Member

    Joined:
    Dec 4, 2015
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0 / 0
    Does anyone have any experience with the GoPro model? We are interested in replacing the stock gimbal and camera with the GoPro version without having to purchase an entirely new Voyager 3. Are all of the Walkera GoPro gimbal models compatible with the Voyager 3 or are they exclusive to their respective drone?

    Thanks!

     
  2. gjinc
    Offline

    gjinc Member

    Joined:
    Dec 29, 2015
    Messages:
    38
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0 / 0
    they sell the gimbal and mount for the gopro. I ordered one with mine in addition to their camera. cost me about 200
    So I have the voyager 3 with their camera and the mount and gimbal for the gopro
     
  3. bxmatus
    Offline

    bxmatus Member

    Joined:
    Aug 25, 2015
    Messages:
    51
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +1 / 0
    did you receive it already ? i was informed that voyager need to be remade to support gopro ( i have preproduction version with shitty camera on it )
     
  4. gjinc
    Offline

    gjinc Member

    Joined:
    Dec 29, 2015
    Messages:
    38
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0 / 0
    Hi, I got the drone with their camera and the go pro mount on dec 24.
     
  5. bxmatus
    Offline

    bxmatus Member

    Joined:
    Aug 25, 2015
    Messages:
    51
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +1 / 0
    so you can use both of them ? no need to change anything on voyager ?
     
  6. gjinc
    Offline

    gjinc Member

    Joined:
    Dec 29, 2015
    Messages:
    38
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0 / 0
    Looks like you have to change the gimbal mount also. In the gopro mount box is the camera quick mount and the peice it attaches to. That piece has to be changed on the voyager. I have not looked yet but my guess is that the wiring in the mount might be a little different
     
  7. gjinc
    Offline

    gjinc Member

    Joined:
    Dec 29, 2015
    Messages:
    38
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0 / 0
    20160105_115313.jpg
     
  8. civilassassin
    Offline

    civilassassin New Member

    Joined:
    Jan 7, 2016
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0 / 0
    Where did you buy yours from? I have been waiting 4 months for mine!
     
  9. gjinc
    Offline

    gjinc Member

    Joined:
    Dec 29, 2015
    Messages:
    38
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +0 / 0
    minnesotauav
     
  10. bxmatus
    Offline

    bxmatus Member

    Joined:
    Aug 25, 2015
    Messages:
    51
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +1 / 0
    so it looks like it is using internal transmitter for video + OSD data ... interesting :) thanks for sharing photo ... btw any experiences with flying time ?
     

Share This Page

Search tags for this page

voyager 3 gopro conversion

,

walkera voyager 3 gopro gimbal conversion