Furious 320 gps motors dont arming.

Discussion in 'Walkera Help!' started by Antonio Neto, Nov 12, 2019.

  1. Antonio Neto
    Offline

    Antonio Neto Member

    Joined:
    Sep 19, 2016
    Messages:
    67
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +1 / 0
    One month ago I had fly without problems no crache.

    yesterday I try fly whiteout success, checklist ok but the motors don't arm.

    Check:
    1-Binding ok
    2- Compass calibration ok
    3- GPS ok
    4-Pitch ok (control servo work)

    Motores don't work leds don't blink when unlock or lock.

    Any suggestion?

    Thank you Antonio Neto

     
  2. bjr981s
    Offline

    bjr981s Moderator Staff Member

    Top Poster Of Month

    Joined:
    Sep 19, 2015
    Messages:
    5,756
    Likes Received:
    427
    Trophy Points:
    83
    Location:
    Sydney, Australia
    Ratings:
    +540 / 15
    Check that you have the trims centred.
     
  3. Antonio Neto
    Offline

    Antonio Neto Member

    Joined:
    Sep 19, 2016
    Messages:
    67
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +1 / 0
    bjr 981s .Thank you for the suggestion but it don't make sense.
    Do you know if Furious320 g main controller includes some memory with battery backup??
    thanks
     
    Last edited: Nov 14, 2019
  4. bjr981s
    Offline

    bjr981s Moderator Staff Member

    Top Poster Of Month

    Joined:
    Sep 19, 2015
    Messages:
    5,756
    Likes Received:
    427
    Trophy Points:
    83
    Location:
    Sydney, Australia
    Ratings:
    +540 / 15
    If any of the trims on the TX are not centred the Motors will not arm

    None of the Walkera FCs have battery backup. The GPS modules do have a battery backup but that is only used for holding sat data after initial power on so subsequent flights will start to acquire sats faster. The batteries only last about 5 minutes. They are more of a capacitor than a battery.
     
    • Like Like x 1
  5. Antonio Neto
    Offline

    Antonio Neto Member

    Joined:
    Sep 19, 2016
    Messages:
    67
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +1 / 0
    It seems that the problem it is just fixed.
    It seems that the problem is fixed.The Furious 320 .param was reinstalled with walkera flyconf.

    Thanks.
     
  6. Antonio Neto
    Offline

    Antonio Neto Member

    Joined:
    Sep 19, 2016
    Messages:
    67
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +1 / 0
    FIRST FORM, the problem persiste. Unfortunately today I did a test and the MOTORS DONT ARM AGAIN.
     
  7. bjr981s
    Offline

    bjr981s Moderator Staff Member

    Top Poster Of Month

    Joined:
    Sep 19, 2015
    Messages:
    5,756
    Likes Received:
    427
    Trophy Points:
    83
    Location:
    Sydney, Australia
    Ratings:
    +540 / 15
    If you reinstalled the .param file you need to do the compass calibration again.
     
  8. Antonio Neto
    Offline

    Antonio Neto Member

    Joined:
    Sep 19, 2016
    Messages:
    67
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +1 / 0
    I did that but the problem persist it seems that is an hardware problem, what do you think about?
     
  9. bjr981s
    Offline

    bjr981s Moderator Staff Member

    Top Poster Of Month

    Joined:
    Sep 19, 2015
    Messages:
    5,756
    Likes Received:
    427
    Trophy Points:
    83
    Location:
    Sydney, Australia
    Ratings:
    +540 / 15
    Have you checked your trims on the TX? Are they 0. If they are then try a calibration of the TX sticks in the system menu.
     
    • Like Like x 1
  10. Antonio Neto
    Offline

    Antonio Neto Member

    Joined:
    Sep 19, 2016
    Messages:
    67
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    6
    Ratings:
    +1 / 0
    In the tx trims are all 0, is not a transmitter problem.
     

Share This Page