F210 3D SBus taranis x4r

Discussion in 'Walkera F210 3D' started by f210-3D-MAM, Feb 23, 2017.

  1. f210-3D-MAM
    Offline

    f210-3D-MAM New Member

    Joined:
    Feb 22, 2017
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0 / 0
    Hi guys

    I changed already all kind of settings using cleanflight and V0.0.5 on f210 3D without success.

    Is there somebody who has a working F210 3D with taranis x4r using SBus?

    I did already:
    -Change to serial UART2
    -Switch to serial and SBus
    -Inverted the SBus from the receiver x4r
    -Set the transmitter to EATR (as Walkera seem's to have that)

    Any help much appreciated!!! (I'm already a week, every night on it )

    cheers,

    Markus

     
  2. iskandar
    Offline

    iskandar Active Member

    Joined:
    Oct 13, 2016
    Messages:
    320
    Likes Received:
    34
    Trophy Points:
    28
    Location:
    Kuala Lumpur
    Ratings:
    +55 / 0
    Pls send me a private mesg with your email address. Thank you.
     
  3. bjr981s
    Offline

    bjr981s Moderator Staff Member

    Top Poster Of Month

    Joined:
    Sep 19, 2015
    Messages:
    5,208
    Likes Received:
    318
    Trophy Points:
    83
    Location:
    Sydney, Australia
    Ratings:
    +415 / 13
    Can you create that new Thread as we discussed. It may save members a lot of time and effort.

    Cheers
     
    • Like Like x 1
  4. iskandar
    Offline

    iskandar Active Member

    Joined:
    Oct 13, 2016
    Messages:
    320
    Likes Received:
    34
    Trophy Points:
    28
    Location:
    Kuala Lumpur
    Ratings:
    +55 / 0
  5. herrbausg
    Offline

    herrbausg New Member

    Joined:
    May 14, 2017
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0 / 0
    Hallo zusammen bei meiner 210 3d und rodero 110 geht auch kein sbus. Hab alles ausprobiert. Aber beim rodero150 geht es problemlos
     

Share This Page