devo 7 help please!!!

Discussion in 'Walkera Talk' started by eshavi, Apr 22, 2017.

  1. eshavi
    Offline

    eshavi New Member

    Joined:
    Apr 22, 2017
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0 / 0
    about 2-3 years ago i purchased a x400 helicopter with a walkera devo 7 remote, until today i can not connect the two and i need help!!!

     
  2. bjr981s
    Offline

    bjr981s Moderator Staff Member

    Top Poster Of Month

    Joined:
    Sep 19, 2015
    Messages:
    5,320
    Likes Received:
    335
    Trophy Points:
    83
    Location:
    Sydney, Australia
    Ratings:
    +437 / 14
    Turn the heli on first and then the TX. You should turn the TX on first but you only have about 15 seconds to turn on the heli.
     
  3. eshavi
    Offline

    eshavi New Member

    Joined:
    Apr 22, 2017
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0 / 0
    we tried that a few times but it did not seem to work. do you think there is any solution?
     
  4. eshavi
    Offline

    eshavi New Member

    Joined:
    Apr 22, 2017
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0 / 0
    do you have any tips for good simulators a can use
     
  5. bjr981s
    Offline

    bjr981s Moderator Staff Member

    Top Poster Of Month

    Joined:
    Sep 19, 2015
    Messages:
    5,320
    Likes Received:
    335
    Trophy Points:
    83
    Location:
    Sydney, Australia
    Ratings:
    +437 / 14
    Try using a new model slot on the devo 7 and power up the model with a bind plug first.

    So power on model with bind plug. Then power down and remove the bind plug.

    Then elect the model 2 config on the radio and try and bind.

    This will resolve any issues if a previous Fixed ID was used in the model or the radio.

    Cheers
     
    Last edited: Apr 23, 2017
  6. eshavi
    Offline

    eshavi New Member

    Joined:
    Apr 22, 2017
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0 / 0
    where do I plug in the bind plug?
     
  7. bjr981s
    Offline

    bjr981s Moderator Staff Member

    Top Poster Of Month

    Joined:
    Sep 19, 2015
    Messages:
    5,320
    Likes Received:
    335
    Trophy Points:
    83
    Location:
    Sydney, Australia
    Ratings:
    +437 / 14
    In the Helicopter RX. See the heli manual.
     
  8. eshavi
    Offline

    eshavi New Member

    Joined:
    Apr 22, 2017
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0 / 0
    Is there a way I can send a picture of it?
     
  9. bjr981s
    Offline

    bjr981s Moderator Staff Member

    Top Poster Of Month

    Joined:
    Sep 19, 2015
    Messages:
    5,320
    Likes Received:
    335
    Trophy Points:
    83
    Location:
    Sydney, Australia
    Ratings:
    +437 / 14
    yes use the "upload a file" button next to the post a reply button.
     
  10. eshavi
    Offline

    eshavi New Member

    Joined:
    Apr 22, 2017
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0 / 0
    this is it
     

    Attached Files:

Share This Page