Cam problem with lipo 3S 1500 Mah

Discussion in 'Walkera Runner 250 Pro' started by Paolo Cestelli, Apr 26, 2019.

  1. Paolo Cestelli
    Offline

    Paolo Cestelli New Member

    Joined:
    Apr 5, 2019
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0 / 0
    Dear All,
    when i use these lipos the screen on goggle are black and i see only osd, why ? thank you !:(

     
  2. bjr981s
    Offline

    bjr981s Moderator Staff Member

    Top Poster Of Month

    Joined:
    Sep 19, 2015
    Messages:
    5,978
    Likes Received:
    441
    Trophy Points:
    83
    Location:
    Sydney, Australia
    Ratings:
    +566 / 16
    You are getting no camera output from the drone camera to the OSD and VTX on the drone.. What happens when you use a normal battery?
     
  3. Paolo Cestelli
    Offline

    Paolo Cestelli New Member

    Joined:
    Apr 5, 2019
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0 / 0
    I see cam and osd
     
  4. bjr981s
    Offline

    bjr981s Moderator Staff Member

    Top Poster Of Month

    Joined:
    Sep 19, 2015
    Messages:
    5,978
    Likes Received:
    441
    Trophy Points:
    83
    Location:
    Sydney, Australia
    Ratings:
    +566 / 16
    Are we talking about the batteries on the Goggles or the drone?
     
  5. Paolo Cestelli
    Offline

    Paolo Cestelli New Member

    Joined:
    Apr 5, 2019
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0 / 0
    Drone
     
  6. bjr981s
    Offline

    bjr981s Moderator Staff Member

    Top Poster Of Month

    Joined:
    Sep 19, 2015
    Messages:
    5,978
    Likes Received:
    441
    Trophy Points:
    83
    Location:
    Sydney, Australia
    Ratings:
    +566 / 16
    Ah, What is the C rating on the batteries?

    If you multiply the C rating times the mah and divide by 1000 it will give you the max Amps this battery will provide at max charge.

    The Normal 2200mah batteries will provide 55 Amps.
     

Share This Page