Binding

Discussion in 'Walkera Help!' started by Darryl E Stone, Apr 5, 2020.

  1. Darryl E Stone
    Offline

    Darryl E Stone New Member

    Joined:
    Apr 5, 2020
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0 / 0
    Just got a 110 rodeo and tried it but it will not bind with the radio tried several times and 2 different charged battiers and would not stop beeping. Any help would be appreciated thanks

     
  2. bjr981s
    Offline

    bjr981s Moderator Staff Member

    Joined:
    Sep 19, 2015
    Messages:
    5,922
    Likes Received:
    438
    Trophy Points:
    83
    Location:
    Sydney, Australia
    Ratings:
    +557 / 16
    You will need to provide further details. Did the 110 come with the radio, was it second hand. Was it new. When did you get the radio. Have you flown other models off the radio.
     
  3. Darryl E Stone
    Offline

    Darryl E Stone New Member

    Joined:
    Apr 5, 2020
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0 / 0
     
  4. Darryl E Stone
    Offline

    Darryl E Stone New Member

    Joined:
    Apr 5, 2020
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0 / 0
    I bought it new radio come with it 1st time trying to bind it but won't was not used with any other aircraft would cycle thru but would keep beeping and LEDs keep flashing
     
  5. Darryl E Stone
    Offline

    Darryl E Stone New Member

    Joined:
    Apr 5, 2020
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0 / 0
    No it is brand new 1st time trying to bind wasn't used for any other aircraft and it come with the 110 would cycle thru but wouldn't stop beeping or the LEDs wouldn't stop flashing.
     
  6. bjr981s
    Offline

    bjr981s Moderator Staff Member

    Joined:
    Sep 19, 2015
    Messages:
    5,922
    Likes Received:
    438
    Trophy Points:
    83
    Location:
    Sydney, Australia
    Ratings:
    +557 / 16
    There is only a short binding window. You have to power the drone within 3 seconds of powering up the Transmitter. Try powering on the Drone first then the TX.
     
  7. Darryl E Stone
    Offline

    Darryl E Stone New Member

    Joined:
    Apr 5, 2020
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0 / 0
     
  8. Darryl E Stone
    Offline

    Darryl E Stone New Member

    Joined:
    Apr 5, 2020
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0 / 0
    Ok thanks I'll try it
     

Share This Page