Auto Take off

Discussion in 'Walkera TALI H500' started by Wa Mor, Aug 21, 2016.

Tags:
  1. Wa Mor
    Offline

    Wa Mor New Member

    Joined:
    Aug 13, 2015
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0 / 0
    Hi guys, I have a tali h500 with I f12e, I wonder if I can adjust the flight altitude when I trigger the automatic takeoff?
    If it is possible that the command or sequence adjustment.
    Obrigado.

     
  2. bjr981s
    Offline

    bjr981s Moderator Staff Member

    Top Poster Of Month

    Joined:
    Sep 19, 2015
    Messages:
    5,157
    Likes Received:
    316
    Trophy Points:
    83
    Location:
    Sydney, Australia
    Ratings:
    +411 / 13
    If you are talking about the Auto takeoff switch. I don't believe you can modify this setting.

    Cheers
     
  3. Wa Mor
    Offline

    Wa Mor New Member

    Joined:
    Aug 13, 2015
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0 / 0
    Eu falo se é possivel alterar a altura de subida do drone no modo auto takeoff

    I say it is possible to change the drone of rising high in the auto mode takeoff.

    OK Obrigado
     
  4. bjr981s
    Offline

    bjr981s Moderator Staff Member

    Top Poster Of Month

    Joined:
    Sep 19, 2015
    Messages:
    5,157
    Likes Received:
    316
    Trophy Points:
    83
    Location:
    Sydney, Australia
    Ratings:
    +411 / 13
    The height is not a function in the radio like the orbit distance.

    There is no Walkera software to modify the Height.

    If you use Mission planner you will most likely brick you flight controller.

    Cheers
     
  5. Wa Mor
    Offline

    Wa Mor New Member

    Joined:
    Aug 13, 2015
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0 / 0
    What is
    Mission planner you will most likely brick you flight controller?
    I use drone H500 and radio f12e.
     
  6. bjr981s
    Offline

    bjr981s Moderator Staff Member

    Top Poster Of Month

    Joined:
    Sep 19, 2015
    Messages:
    5,157
    Likes Received:
    316
    Trophy Points:
    83
    Location:
    Sydney, Australia
    Ratings:
    +411 / 13
    I guess you are a non english speaker. I think we have crossed wires.

    Cheers
     
  7. Wa Mor
    Offline

    Wa Mor New Member

    Joined:
    Aug 13, 2015
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0 / 0
    Yes, I was born in Brazil. And use google translator.
    Sim, Eu nasci no Brasil. E uso o tradutor do google
    Obrigado.
     
Similar Threads
  1. jccmath
    Replies:
    0
    Views:
    418
Loading...

Share This Page