250 pro fails to bind with transmitter

Discussion in 'Walkera Runner 250 Pro' started by aerobat77, Jan 12, 2019.

  1. aerobat77
    Offline

    aerobat77 New Member

    Joined:
    May 7, 2018
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0 / 0
    hello gents !

    i tried to fly my 250 pro and completely to my surprize ( last flight was normal, no crash , evything worked ) it does not work anymore .

    i had fixed binding activated and after startup until the left red LED goes off the right one started to flash 5 times , the short brake, then 5 times again .

    the motors will not engage , i verified all trims are neutral, all flight modes off and throttle was to zero.

    at home i first tried to disconnect the fixed id with the result it now goes to failsafe RTH ater initial startup with the 4 orange light blinking and beeping - pretty much the same as if you would connect the drone battery without the transmitted engaged .

    i tried the following without any result :

    -disengaging fixed ID on transmitter and receiver
    -checking main controller cable with looks nice at least visually
    -settings reset on the transmitter

    do you have any ideas what might went south ?

    the drone was stored for 3 months and last flight was without any problems or crashes.

    best regards

     
  2. aerobat77
    Offline

    aerobat77 New Member

    Joined:
    May 7, 2018
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Ratings:
    +0 / 0
    ok solved ! after trying again to delete fixed id on transmitter AND receiver with the little hidden knob the drone binds and flies again.

    i,m now in the process of gyro calibration and adjusting settings again
     

Share This Page